tb_ust
tb_sol
LOGO
 
b b g

İngiltereVizesi
Forum

arkadaşına
öner

bize
ulaşın

0

Yatırımcı Vizesi - Inventor

Yatırımcı Vizesi

Birçok ülke gibi İngiltere de varlıklı yabancıların ülkesine gelip yatırım yapmasını ister. Eğer maddi durumunuz yeterli ise İngiltere'ye yatırımcı olarak gelmek için vize almak daha kolay olacaktır.

İngiltere'de Yatırımcı Vizesi Koşulları

Aşağıdaki koşulları kabul ediyor ve bu koşulları sağlayabiliyorsanız, İngiltere'ye yatırımcı vizesi ile gelebilir ve sürekli oturum alabilirsiniz.

  • İngiltere'ye en az 1 Milyon Sterlinlik sermaye girişi sağlamanız lazım. Bu para sizin kendi kişisel hesabınızdaki para olabileceği gibi gerekli finansal kuruluşlar tarafından onaylı bir kurumdan, en az 2 milyon sterlinlik mal varlığınız ipotek edilerek, borç alınmış da olabilir. Mal varlığınız hesaplanırken kolay nakide dönüştürülebilecek, emlak, off shore kredileri, eşinizin (eger eşinizde sizinle beraber İngiltere'ye geliyorsa) malvarlığı gibi kalemler de gözönünde bulundurulacaktır.

  • Yatırımınızı nerde değerlendireceğiniz konusunda bir planınız olmalıdır. Planda, 1 milyon sterlinlik sermayenizin en az 750 bin sterlinini İngiltere devlet tahvillerinde veya şirketlerde hisse senedi alarak değerlendirmeniz gerekir. (Gayrimenkul sektöründeki şirketlerde ortaklık kuramazsınız)

  • İngiltere'de kamu fonlarına yük olmadan kendi kazancınızla yaşayabileceğinizi veya bunun için ekstradan birikiminiz olduğunu ispatlamalısınız.

Uymanız Gereken Diğer Şartlar

  • Yatırımların yönetimi dışında herhangi bir işle uğraşmamalısınız. Kendi şirketinizi kurabilir veya ortak olduğunuz şirkette üst düzey yöneticisi olarak çalışabilirsiniz.

  • İngiltere sizin yeni yuvanız olmalı; elbetteki tüm zamanınızı İngiltere'de geçirmek zorunda değilsiniz ancak tatiller ve ziyaretler dışındaki normal yaşantınızı İngiltere'de geçirmelisiniz.

Aileniz

Eşiniz ve çocuklarınız size ekonomik açıdan bağlı kişiler olarak, İngiltere'ye sizinle beraber gelebilirler.

Eğitim

Çocuklarınız İngiliz çocuklarıyla aynı ücretsiz eğitimi alma hakkına sahiptir.

Sağlık

Siz ve aileniz Ulusal Sağlık Hizmetleri tarafından sağlanan ücretsiz sağlık sigortasından yararlanabilirsiniz.

İngiltere'de sürekli kalma şansım nedir?

Başlangıç olarak 12 aylık bir vize alacaksınız. Vize almadan herhangi bir yatırım yapmanıza ve fonlarınızı İngiltere'ye transfer etmenize gerek yoktur.

Vizeyi alıp İngiltere'ye varışınızdan itibaren 3 ay içinde sahip olduğunuz fonları İngiltere'ye transfer etmiş olmanız gerekmektedir.

İngiltere'deki ilk 12 ayınızın sonunda, vizenizi 3 yıl daha uzatmak için başvuru yapabilirsiniz. Bu başvurunun başarılı olması aşağıdakileri yerine getirmenize bağlıdır:

  • Toplam yatırım miktarınız 1 Milyon Sterlin olmalıdır

  • İngiltere'ye ilk girişinizi takip eden 3 ay içinde sahip olduğunuz fonları İngiltere'ye transfer etmiş olmalısınız

  • Fiyat dalgalanmaları dışında yatırımınızın değeri 1 Milyon Sterlinin altına düşmemelidir

Eğer ilk 12 ayda portföyünüzün değeri 1 milyon sterlinin altına düştüyse vizenizi uzatmak için yaptığınız başvuru titizlikle incelenecek ve bazı durumlarda vizenizi uzatmanız mümkün olmayacaktır.

İngiltere'de toplam 4 yılın sonunda kalıcı oturum izni için başvuru yapabilirsiniz.

Süresiz/kalıcı oturum iznini aldıktan 1 yıl sonra İngiliz vatandaşlığına geçiş için başvuru yapabilirsiniz.

Nasıl Başvurulabilir?

Firmamız aracılığıyla INVESTOR (yatırımcı) kategorisinde İngiltere'ye göç etmek isterseniz, lütfen bize yazın veya aşağıdaki telefon numalarından bize ulaşın:

Bilgi ve Randevu için:
ISTANBUL: 0212 250 13 09
Email:

 

İngiltere Hükümeti Yatırımcı Vizesi için aradığı
minimum yatırım miktarını yakın bir gelecekte
2 Milyon sterline çıkarmayı planlamaktadır.

 
Başvurunuzu yaparken, vizerehberi.com'u seçmeniz için çok önemli nedenleriniz var!
sag İngiltere'nin en deneyimli hukuk firmalarından destek
sag Standartlara uygun tercüme kontrol hizmeti
sag İngiltere'de iş bulma / iş kurmada rehberlik
sag Profesyonel Ekip
 
         İngiltere'yi tanıyalım!
  İngiltere'de kendinize yeni bir hayat kurmak istiyorsunuz ancak bu ülkeyi ne kadar tanıyorsunuz?
Size, eşinize ve çocuklarınıza neler sağlıyor? İş bulma olanaklarınız nedir? Ortalama maaşlar ne kadar?

İngiltere'de bilmek istediğiniz her şey burada
 

tr
 
copy ARKADAŞINA ÖNER | KULLANIM ve MÜLKİYET HAKLARI | İLETİŞİM  

vizerehberi.com, ICEPWorld Yurtdışı Eğitim'in bir hizmetidir.
designed by adafon
tb_enust
tb_enalt   enust
en alt