tb_ust
tb_sol
LOGO
 
b b g

İngiltereVizesi
Forum

arkadaşına
öner

bize
ulaşın

0

Business Visa - İşletmeci Vizesi

TIER 1 - Entrepreneurs
(Girişimci Vizesi)

Bu vize kategorisi, İngiltere'ye 200 bin Sterlin sermaye transfer ederek kendi işini kurmak isteyenler içindir.

Burada önemli olan, kendinize ait olan en az 200 bin sterlin sermayenizin olması ve İngiltere'de kendinize ait bir işletme kurmaktır.

Kimler Başvurabilir?

Bu vize ile İngiltere'ye gelebilmek için aşağıdaki özellikleri taşımanız gerekmektedir:

  • Size ait olan ve kolay transfer edebileceğiniz en az 200 bin sterlin nakit sermayeniz olmalıdır.

  • Bu sermayenizin, bir bankada hazır olması ve istenilen her an, İngiltere'ye transfer edilebilecek durumda olması gerekir.

  • Kuracağınız işin düzgün, eksiksiz ve uygulanabilir olması gerekmektedir.

  • İşinizde ortaklık kuracaksanız çoğunluk hissesi size ait olmalıdır.

  • İşinizde kar etmeye başlayana kadar geçecek sürede sizin ve ailenizin konaklama ve geçinme masraflarını karşılamaya yetecek kadar maddi imkanınızın olması gerekmektedir. Bunun için, Kendiniz adına son 3 ay banka hesabında aktif olarak kalan en az 2800 Sterlin tutarında

Aile Bireyleri

Size ekonomik açıdan bağlı kişiler olarak eşiniz ve 18 yaşından küçük çocuklarınız sizinle birlikte İngiltere'ye gelebilirler.

Eğitim

Sizinle birlikte İngiltere'ye gelen ekonomik açıdan size bağımlı olan çocuklarınız İngiliz çocuklarıyla aynı ücretsiz eğitimi alma hakkına sahiptir.

Sağlık

Siz ve aileniz Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) tarafından sağlanan ücretsiz sağlık sigortasından yararlanabilirsiniz. Özel bir sağlık sigortası yaptırmanıza gerek yoktur.

İş

Eşiniz ve size ekonomik açıdan bağımlı kişiler herhangi bir yasal işte çalışabilirler.

Vize Uzatımı ve Vatandaşlık

Başlangıç vizeniz 3 yıl içindir. Birleşik Krallık’ daki ilk 3 yılınızdan sonra, vizenizi 2 yıl için daha uzatabilirsiniz. Bu ikinci başvurunun olumlu sonuçlanabilmesi ilk 3 yılınızdaki iş planınıza paralel bir ilerleme kaydetmiş olmanız ve aşağıdaki şartları yerine getirmiş olmanız gerekmektedir:

1. Siz ve size bağımlı kişiler bu süre boyunca herhangi bir kamu fonundan yararlanmadan kendinizi finanse etmiş olmalısınız. 

2. İşinizin yönetiminde ve ilerleme kaydetmesinde aktif olarak yer almış ve bu zaman boyunca başka bir işte çalışmamış olmanız gerekmektedir. Eşiniz ve 18 yaşından küçük çocuklarınız istediği işte çalışmakta serbesttir.

3. İşinizin hala varolması, varolmaya devam edecek olması ve ticaret yapmayı sürdürmek için yeterli fonunuzun olması gerekmektedir.

4. Transfer ettiğiniz 200 bin sterlin sermayeyi tamamen işiniz için kullanıyor olmanız gerekir.

Tam 5 yılın sonunda süresiz oturum izni için başvuru yapabilirsiniz. Süresiz oturum iznini aldıktan en erken 1 yıl, en geç 3 yıl sonra İngiliz vatandaşlığına geçiş için müracaat edebilirsiniz.

Nasıl Başvurulur?

Lütfen detaylı bilgi ve görüşme için bize yazın:

 
Başvurunuzu yaparken, vizerehberi.com'u seçmeniz için çok önemli nedenleriniz var!
sag İngiltere'nin en deneyimli hukuk firmalarından destek
sag Standartlara uygun tercüme kontrol hizmeti
sag İngiltere'de iş bulma / iş kurmada rehberlik
sag Profesyonel Ekip
 
         İngiltere'yi tanıyalım!
  İngiltere'de kendinize yeni bir hayat kurmak istiyorsunuz ancak bu ülkeyi ne kadar tanıyorsunuz?
Size, eşinize ve çocuklarınıza neler sağlıyor? İş bulma olanaklarınız nedir? Ortalama maaşlar ne kadar?

İngiltere'de bilmek istediğiniz her şey burada
 

tr
 
copy ARKADAŞINA ÖNER | KULLANIM ve MÜLKİYET HAKLARI | İLETİŞİM  

vizerehberi.com, ICEPWorld Yurtdışı Eğitim'in bir hizmetidir.
designed by adafon
tb_enust
tb_enalt   enust
en alt